marți, noiembrie 29Bine ați venit! | Site-ul oficial al Școlii "Gheorghe Lazăr" Corbu

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

previous arrow
next arrow
Slider

Înscrierea în învăţământul primar 2017-2018

Pe site-ul M.E.N. poate fi consultata Sinteza principalelor elemente cuprinse în calendarul si în metodologia pentru înscrierea copiilor în învatamântul primar în anul scolar 2017 – 2018.

Completarea de catre parinti, online sau la unitatea de învatamânt la care solicita înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere.

Validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învatamânt la care solicita înscrierea copiilor, zilnic, în intervalul orar 8,00-18,00 (luni-vineri), respectiv 9,00-13,00 (sâmbata).

Cererea de înscriere online va fi disponibila pe site-ul www.edu.ro, sectiunea Învatamânt primar -> Înscrierea în învatamântul primar (precum si pe https://inscriere.edu.ro), începând cu 27 februarie 2017.

Cererea de înscriere online este doar o facilitate de pre-completare a cererii-tip de înscriere de catre solicitanti si nu va elimina obligativitatea prezentarii solicitantului la unitatea scolara dorita, cu dosarul de înscriere, în vederea validarii cererii-tip de înscriere.

Numarul telverde la care parintii si alte persoane interesate pot obtine, gratuit, informatii referitoare la înscrierea copiilor în învatamântul primar este 0 800 816 241 pentru CONSTANTA

Lasă un răspuns