Grădiniţa cu orar normal Nr. 1 Corbu îşi desfăşoară activitatea într-o cladire nouă, modernă, în regim S+P+1, construită conform normelor europene. Imobilul dispune de cinci săli de clasă spaţioase, cu o suprafaţă de aproximativ 72 metri pătraţi fiecare.
Pentru ca această grădiniţă să fie conformă standardelor europene s-a ţinut cont şi de suprafaţa în metri pătraţi de lumină naturală necesară – dimensiunea geamurilor. Pe lângă încăperile în care funcţionează cele cinci grupe, grădiniţa dispune şi de spaţiu pentru amenajarea unui cabinet medical, de cancelarie, încăpere pentru depozitarea alimentelor, de grupuri sanitare pe măsura copiilor şi de trei balcoane.
De asemenea, picturile de pe pereţi, care îi întâmpină pe cei mici, fac din Grădiniţa Nr. 1 un aşezământ foarte primitor pentru copii. Chiar de la intrare, preşcolarii sunt întâmpinaţi cu un desen reprezentându-i pe cei „101 dalmaţieni”, pictat pe faţada clădirii. Clădirea grădiniţei este construita în anul 2009 şi cuprinde cinci săli de clasă, două holuri cu vestiare, o cancelarie, o cameră alimente, un oficiu personal, un birou director, un izolator, un adăpost de urgență situat la subsol, o sală pentru centrala termică. Curtea are o suprafaţă de 1.400 m2 din care suprafaţa de joacă 1.000 m2.
Sunt înscrişi anual în jur de 120 de preşcolari în grădiniţă, prezenţi în tura de dimineaţă, însoţiţi de 4 educatoare.
Clădirea Grădiniţei cu Orar Normal Nr. 2 Corbu este construită în jurul anului 1930, din cărămidă. Cuprinde trei săli de clasă, un hol cu vestiare, un cabinet metodic, o magazie pentru materiale didactice, o magazie de lemne, o magazie de alimente. Încălzirea se face cu sobe de teracotă, cu lemne. Mobilierul este în stare bună, ca şi tâmplăriile ferestrelor şi uşilor. Suprafaţa curţii este de 1.200 m2 din care suprafaţa de joacă 1.000 m2. În anul 2009 au fost executate lucrări de înlocuire a mobilierului uzat, înlocuirea tâmplariei, montare lambriu şi parchet laminat, lucrări executate de Batalionul Naval Mobil de Construcţii din Mississippi, cantonat la baza Mihail Kogălniceanu. O echipă de 5 soldaţi americani au realizat lucrările într-o lună de zile. Sunt înscrişi în grădiniţă 75 preşcolari, toţi în tura de dimineaţă, în două grupe, având două educatoare.