sâmbătă, decembrie 9Bine ați venit! | Site-ul oficial al Școlii "Gheorghe Lazăr" Corbu

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

previous arrow
next arrow
Slider

Școala Gimnazială “Gheorghe Lazăr”

Clădirea Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” Corbu (construită în anul 1935 (corpul A din piatră, iar în 1974 corpul B din cărămidă) în 2012 a fost supusă unui proces de reabilitare şi extindere cu 4 săli de clasă şi grupuri sanitare aferente.

Noul corp de școală a fost construit în continuarea corpului B, dispunând de scară de acces proprie. Astfel, au devenit funcționale 8 săli de clasă, 3 laboratoare, 1 sala de educaţie fizică, 4 holuri, 1 cancelarie, 1 cabinet director, 1 secretariat, 1 bibliotecă, 1 magazie, 1 centrală termică. Corpul A cuprinde Laboratorul de chimie, Laboratorul de biologie, Laboratorul de istorie, Sala de educație fizică, Laboratorul de informatică, Biblioteca, Cancelaria, Cabinetul Directorului, Secretariatul şi Arhiva. Corpul B este compus din sălile 1 – 8, grup sanitar băieţi, grup sanitar fete, grup sanitar profesori, sală alimente.

Numărul actual de elevi este de 352, din care 170 la ciclul primar (prima tură) şi 182 la ciclul gimnazial (a doua tură). În această şcoală învăţământul este susţinut de 29 cadre didactice.

Lasă un răspuns