sâmbătă, decembrie 9Bine ați venit! | Site-ul oficial al Școlii "Gheorghe Lazăr" Corbu

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

ȘCOALA GIMNAZIALĂ
"GHEORGHE LAZĂR"

Corbu, Constanța

previous arrow
next arrow
Slider

Misiune și viziune

Viziunea școlii

Promovând imaginea școlii se dorește ca mediul intern să absoarbă și să dezvolte incontestabila valoare pe care aceasta a pus-o în slujba educației, făcându-se mesagerul culturii românești.

Școala se dorește a deveni liantul care unește în mijlocul ei parteneri din toate domeniile, prin manifestări științifice, culturale, sportive, prilejuind apropierea și cunoașterea reciprocă.


Misiunea școlii

Școala are în vedere realizarea unui climat educațional plăcut, interesant, atractiv care să-i stimuleze pe elevi în dobândirea unei educații temeinice în spiritul cel mai cooperant posibil. Școala noastră va asigura tuturor elevilor o educație de calitate prin:

  • Centrarea învățării pe elev prin utilizarea unor metodologii noi de lucru

  • Abordarea educației din perspective serviciilor comunitare

  • Implicarea părinților și a reprezentanților comunității în pregătirea și evoluția elevilor devenind centru de resurse educaționale și de servicii oferite comunității, prin furnizarea de programe educaționale moderne, dezvoltarea interacțiunii cu mediul social, cultural și economic.

Aici va fi locul unde fiecare elev își va atinge maximum de capacități intelectuale, morale, civice și de lucru în echipă pentru a se integra în mediul social.


Misiunea școlii a fost împărtășită și asumată cu responsabilitate de fiecare membru al colectivului didactic, al întregului personal care își desfășoară activitatea în școală.